Over Apert Kreatieve Produkties

Waarom staat hieronder zoveel tekst?
Apert Kreatieve Produkties zegt “Nee!” tegen jip-en-janneketaal. Niks mis met kort en bondig formuleren, maar soms zijn er nét wat meer woorden nodig om iets duidelijk te maken. Bovendien is het leuk om te lezen.

Hoe spreek je dat eigenlijk uit: Apert Kreatieve Produkties?
Maakt niet uit! Er is wel een aanbevolen manier van uitspreken, maar als je je daar niet aan wilt houden, is dat geen enkel probleem. Kies zelf maar waar de klemtoon ligt. Het is immers ook niet volgens de actuele spellingsregels geschreven.

Wat doet Apert Kreatieve Produkties?
Bijna alles. We houden ons onder meer bezig met:
• het ontwerpen van websites
• het bouwen van de (soms best gecompliceerde) techniek achter websites
• het schrijven en redigeren van teksten
• het meedenken over strategieën en identiteiten
• het ontwerpen en verzorgen van drukwerk

Hoe doet Apert Kreatieve Produkties dat dan precies?
Voordat we voor je aan de slag gaan, beginnen we natuurlijk met een goed gesprek met jou. En daarna soms nog een, of twee. Zodat we precies weten wat jij wilt, en zodat voor jou duidelijk is wat wij kunnen. Maar ook om je de tijd te geven om te ontdekken wat je nou eigenlijk echt wilt. Daarna gaan we aan het werk. Dat is geen geheimzinnig gedoe dat achter gesloten deuren plaatsvindt; je wordt actief op de hoogte gehouden van en betrokken bij elke stap in het proces.

Is Apert Kreatieve Produkties duur?
Soms. Goed werk verdient een eerlijke prijs. Maar we hebben ook plezier in de zaak, en dus werken we regelmatig volgens het Pay What You Want *-principe. Vind je dat je leuk werk voor ons hebt, maar weinig geld? Schroom dan niet om het ons toch voor te leggen. Wie weet word je een van onze hobbyprojecten.

Hoe denken jullie bij Apert Kreatieve Produkties over social media?
Wij hebben ervoor gekozen ons niet via sociale media te profileren. Voor ons geen LinkedIn, Google+, Twitter of Facebook. Maar dat betekent niet dat we sociale media niet serieus nemen. Integendeel: bij aanvang van elk project wordt de toegevoegde waarde van social media uitvoerig besproken. En als die er is, dan integreren we de sociale media die we het beste bij het project vinden passen vanzelfsprekend in de plannen en ontwerpen.

En mobiele websites dan?
Mensen kruipen niet meer ’s avonds achter hun computer om te websurfen; iedereen is tegenwoordig overal online. En je wilt dat je site er op alle platforms goed uitziet. Op smartphones en tablets, op de oude pc op de zaak en op het megascherm thuis. Daarom zijn alle websites die we bouwen responsive.

Waar zit het kantoor van Apert Kreatieve Produkties?
Het kantoor van Apert Kreatieve Produkties bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, in het gebouw waar R. Mees & Zoonen Assurantiën (kortweg Mees) van het begin van de jaren zestig tot het einde van de jaren zeventig gevestigd was. Tegenover het stadhuis. Boven de Coconuts, ’t Fust en Café Plein. Het adres is Stadhuisplein 9 – 15 te Rotterdam, aanbellen bij nummer A03.

Kan ik een keer op de koffie komen?
Neen. We hebben namelijk geen koffiezetapparaat. Maar je bent van harte welkom voor een kop thee, een blikje cola of een koud pilsje.

* Da’s Engels voor Betaal Wat Je Wilt.